,
Güncel 19.07.2023 18:12:13 0
HASTANE VE STADYUMA ULAŞIM KOLAYLIĞI

HASTANE VE STADYUMA ULAŞIM KOLAYLIĞI

HASTANE VE STADYUMA ULAŞIM KOLAYLIĞI

Giresun’un doğu yakasında hızla büyüyen ve gelişen Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu’nun olduğu bölge ile Dereli yoluna bağlantı sağlayacak köprünün yapımı tamamlandı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun takibini yaptığı ve Ankara’da gerçekleştirdiği yoğun görüşmelerin ardından DSİ tarafından projelendirilerek kısa zamanda yapımı tamamlanan köprü bağlantı yollarının sona ermesiyle birlikte araç trafiğine açılacak.

Hastane ve stadyumun hizmete girmesinin ardından hızla nüfusu ve insan hareketliliği artan bölgede yaşanan trafik sorununu oldukça rahatlatacak olan köprü aynı zamanda çeşitli il ve ilçelerden bu bölgelere gelen vatandaşların hastane ve stadyuma ulaşımında da kolaylık sağlayacak.

70 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde dökme beton sistemi ile yapılan köprünün hastane ve stadyum bağlantılarının kısa zamanda tamamlanarak ulaşıma açılacağı bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Bu köprünün faaliyete geçmesiyle birlikte bölgede yaşanan ve her geçen gün artan trafik sorunu önemli oranda çözüme kavuşacaktır. Gerek şehir yönünden gerekse Dereli ve doğu ilçelerinden gelen vatandaşlarımız bu köprüyü kullandığında rahat trafik akışı sağlanacaktır. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz yoğun temaslarımız sonucu kazandığımız köprümüz Giresun’umuza hayırlı olsun. Giresun’umuza hizmet için bir ayağımız sürekli Ankara’da olmaya devam edecek.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında