,
Güncel 18.08.2023 13:14:19 0
Gölmarmaralı Muhtarlardan Başkan Ergün’e Yol Teşekkürü

Gölmarmaralı Muhtarlardan Başkan Ergün’e Yol Teşekkürü

Gölmarmaralı Muhtarlardan Başkan Ergün’e Yol Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’da Ayanlar, Yeniköy, Kılcanlar ve Beyler güzergâhlarında bağlantıyı sağlayan yolda sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar nedeniyle mahalle muhtarları memnuniyetini paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’da Ayanlar, Yeniköy, Kılcanlar ve Beyler güzergâhlarında bağlantıyı sağlayan, aynı zamanda Salihli ilçesi Kemerdamları’na da bağlantıyı sağlayan 13 kilometrelik güzergahta sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmanın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Onur Pabuççuoğlu, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Pabuççuoğlu, mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyip, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Muhtarlar hizmetlerden memnun

Çalışmaların yapıldığı mahalle muhtarları da memnuniyetini dile getirerek, Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Ayanlar Mahalle Muhtarı Ali Ekren:  Cengiz başkanımız sayesinde yollarımız yenilendi.  Memnunuz, teşekkür ederiz Cengiz başkanımızdan.

Yeniköy Mahalle Muhtarı Şenol Kaya: Yolumuz daha önce çukurluydu. Büyükşehir Belediyesi olunca Cengiz başkan el attı buralara. Büyükşehir Belediyemiz her işimize koşuyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Cengiz başkanımıza selamlar.

 Kılcanlar Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz Avcu: Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yaptığı hizmetler, alt üstyapı çalışmalarından dolayı mahallemiz adına teşekkür ederiz.

Beyler Mahalle Muhtarı Himmet Özbay: Cengiz başkanımıza yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederim. Altyapımız üstyapımız olsun, yapılması gereken her şeyi yaptı. Allah razı olsun.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

2

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

3

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

4

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

5

Hayatımın renkleri resim sergisi

6

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

7

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz