,
Güncel 6.05.2024 13:37:07 0
Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı

Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu partinin isminin "Kutlu" olacağını açıkladı. İnegöl'de bir isim yer alıyor. Eski MHP İnegöl Belediye Başkan

Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu partinin isminin "Kutlu" olacağını açıkladı. İnegöl'de bir isim yer alıyor. Eski MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı ve daha sonra İyi parti geçen bir dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunan Fikret Fidan yeni kurulan Yusuf Halaçoğlu'nun partisine geçti.

MHP'den ayrıldıktan sonra Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan, daha sonra da İYİ Parti ile yollarını ayıran Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuruyor.

Halaçoğlu, bugün Ankara'da partisinin kurucular kurulu üyeleriyle birlikte bir araya geldi.

Partinin ismi "Kutlu" oldu

Mynet'in haberine göre "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyen Halaçoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Her şeyin ülkemiz yararına olsun istiyoruz. Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti. İsmini de istedik ki Türkçe bir isim olsun ve anlamı da olsun. Onun için de 'Kutlu' olsun dedik ve 'Kutlu' oldu partimizin ismi. Bu ülkenin düze çıkması için ne gerekiyorsa onu yapacak bir parti kurmaya çalıştık ve çok güzel bir ekibimiz var. Biz ne sağcıyız ne solcuyuz biz vatanseveriz."

FİKRET FİDAN'DA KATILDI

MHP'sinden İnegöl Belediye Başkanı Adayı olan ve daha sonra İyi partinin kurulmasıyla İyi partiye geçen Fikret Fidan bir dönem İyi parti İnegöl ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Bir dönem siyasette uzak duran Fidan tekrar siyasete geri döndü. Dün Ankarada yapılan Yusuf Halaçoğlu'n yeni kurduğu Kutlu partisinin toplantısına katıldı.  Yeni kurulan kurucular üyeleri arasında bulunan Fikret Fidan'ın nasıl bir görev alacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 26.3 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 26.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Salı 25.5 ° / 11.1 ° Güneşli
1

İnegöl'de “Kurtuluşspor” sergisi açıldı

2

inegöl'de hac kafilesi dualarla uğurlandı

3

İnegöllü Gençler 19 Mayıs Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

4

Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına İnegöl’den başladı

5

Demokrat parti’den Alper Taban’a ziyaret

6

İnegöllü müdür Hüseyin Avni Okumuş emekli oldu

7

İMASKOP'tan Ankara Ziyareti