,
Güncel 14.07.2023 14:25:43 0
Esen: Sizden Köroğlu değil, Bolu Beyi’nin yamağı olur

Esen: Sizden Köroğlu değil, Bolu Beyi’nin yamağı olur

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kendisini Bolu Beyi’ne isyan eden ‘Köroğlu’na benzeten ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde koltuk fırlatarak tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı isim vermeden, “Köroğlu olmak öyle herkesin

Konyaaltı Belediyesi, Halk Ozanı Âşık Veysel’i düzenlediği konser ile andı. UNESCO 2023 Âşık Veysel Yılı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Açıkhava’da düzenlenen konserde İlkay Akkaya, Dertli Divani ve Mustafa Özarslan sahne aldı. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Şubesi, Âşık Veysel Kültür Derneği ve Sivrialan Kültür ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen konsere binlerce müziksever akın etti. Etkinlikte açılış konuşması yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Âşık Veysel’in Anadolu’nun yetiştirdiği büyük halk ozanlarından olduğunu ve anısına her zaman sahip çıkacaklarını söyledi. Esen, konuşmasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezine yürümesi ve kendisini Bolu Beyi’ne karşı çıkan ‘Köroğlu’na benzetmesini de sert bir dille eleştirdi.

KÖROĞLU KİM SİZ KİM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tutumunu ve sarf ettiği sözlerini isim vermeden eleştiren Başkan Esen, sahte ‘Köroğlu’lara karşı her zaman dimdik ayakta duracaklarının altını çizdi. Köroğlu olmanın herkesin harcı olmadığını vurgulayan Esen, sözlerine şöyle devam etti; “Kendini Köroğlu ilan eden, ‘Bolu Beyi ile mücadele ediyorum’ diyen sahte ‘Köroğlu’lara karşı sizler her zaman dimdik ayakta olmalısınız. Köroğlu, hak aramıştır. Köroğlu savaşmıştır. Yanında Ayvaz’ıyla, yoldaşıyla beraber savaşmıştır. Ama tek bir insana hakaret etmemiştir. Tek bir kişiyi incitmemiştir. Köroğlu olmak öyle herkesin harcı değil. ‘Ben Köroğlu’yum’ deyince Köroğlu olunmaz. Siz Ayvaz dahi olamazsınız. Olsa olsa Bolu Beyi’nin yamağı olursunuz. Başka hiçbir şey olmaz sizden.”

NE OLMUŞTU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’ya yaptığı yürüyüşün ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde yaptığı koltuklu eylemle eleştirildi. Özcan, parti genel merkezine koltuk fırlatarak, “Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev” demişti.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu