,
Güncel 12.06.2023 11:14:52 0
ESA 3. dönem mezunlarını verdi

ESA 3. dönem mezunlarını verdi

ESA 3. dönem mezunlarını verdi

ESA 3. dönem mezunlarını verdi

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi ESA 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemini tamamlayan minikler için bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Eğitimlerini “Ezbere Değil Deneyime Dayalı Eğitim” prensibiyle sürdüren ESA’dan mezun olan minikler için düzenlenen tören, Başkan Deniz Köken’in katılımıyla Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende, anaokulu öğrencisi miniklerin hazırladığı birbirinden güzel ve eğlenceli gösteriler salonda bulunanların büyük beğenisini kazandı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN’DEN YENİ ANAOKULU MÜJDESİ

Başkan Deniz Köken törende yaptığı konuşmada: “Emek verince güzel şeyler ortaya çıkıyor. Sizler emek veriyorsunuz, bizler de sizlerin emeklerine katkı koyuyoruz. Birlikte geleceği inşa ediyoruz. Bu minik yavrularımız bizim geleceğimiz, geleceği inşa etmek kolay bir şey değil. O yüzden ciddi yatırımlar yapıyoruz. 3. dönem mezunlarımızı verdik. İnşallah bir de Eyüpsultan tarafına yapacağız. Mükemmel bir mekanizma oluşturacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Deniz Köken minik öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Belgelerini alan minikler ise hep birlikte keplerini atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.

DENEYİMLEYEREK ÖĞRENİYORLAR

Okul 5 bin 200 metrekarelik bir alana inşa edilmiştir. Okul bahçesinde çocukların motor becerilerini geliştirmek üzere park alanı; doğanın bize sunduklarını görerek ve yaşayarak gözlemledikleri meyve bahçesi, tarım ve kümes alanları ile duyusal-dokunsal becerilerinin gelişmesi adına oluşturulan koku bahçesi mevcut.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi