,
Güncel 23.08.2023 12:15:47 0
DOSD MERAM’DA ÖN KAYITLAR BAŞLADI

DOSD MERAM’DA ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Meram Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile doğan DOSD Meram’da ön başvurular alınmaya başlandı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm down sendromlu özel bireyleri ve ailelerini Türkiye’de bir i

Meram Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi, DOSD Meram’da ön kayıtlar için başvuru ekranı açıldı. dosdmeram.org.tr internet adresi üzerinden yapılacak ön başvurular sonrası yapılacak değerlendirmelerin ardından kesin kayıtlar gerçekleştirilecek. Eğitim alacak öğrencilerin başvurularının yanı sıra merkezde görev yapacak eğitmen ve gönüllüler için de başvurular başladı.   

BAŞKAN KAVUŞ; “TÜM DOWN SENDROMLU ÖZEL BİREYLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU GÜZEL İMKANDAN YARARLANABİLMELERİ ADINA ÖN KAYIT YAPTIRMAYA DAVET EDİYORUM”

Meram Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında hayata geçen Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi DOSD Meram’ın bu yapısı ve öngördüğü eğitim modeliyle Türkiye’deki bir ilk ve tek olduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, merkezde ön kayıtların başlaması üzerine yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “DOSD Meram’ı down sendromlu bireylerimizin ve ailelerinin  yaşamlarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdik. Son rötuşların yapıldığı merkezde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Down sendromlu bireylerin; fiziksel, zihinsel, duyusal ve sosyal gelişimlerini, bireysel özelliklerini en üst noktaya çıkarmayı hedefleyen DOSD Meram, bu bireylerin yaşama katılımlarını sağlayacak ve hayatın içindeki rollerini pekiştirecek bir proje. Böylesi hayırlı ve güzel bir projede vakit kaybetmemek adına bir taraftan da ön başvuruları almaya başlıyoruz. Bu imkandan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız dosdmeram.org.tr internet adresi üzerinden başvurularını yapabilirler. Olabildiğince fazla kişinin yararlanabilmesi adına titiz bir çalışma yaptık. Özel bireylerimizin ve ailelerinin bu imkandan yararlanabilmeleri için ön kayıt yaptırmaları gerekiyor. Hiçbirinin bu fırsatı kaçırmayacaklarından ve onlar için hayırlar getireceğinden şüphem yok.” 


Konya,Meram Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada