Tarih: 22.10.2018 11:59

DOĞUGÜCÜSPOR´UN GALİBİYETİ

Facebook Twitter Linked-in

Orhangazi Yeniköyspor 2 - 3 İnegöl Doğugücüspor

Süper Amatör Lig B Grubunda geçen hafta oynanan ligin ilk hafta maçında deplasmanda İnegöl Kafkasspor´a 3-1 mağlup olan Yeniköy Gençlerbirliği, ikinci haftada ilçe stadyumunda oynanan maçta yine İnegöl takımı Doğugücüspor karşısında seyircisinin önüne çıktı.

Maça son derece iyi başlayan Yeniköy Gençlerbirliği Hakan Yiğit´in attığı golle 1-0 öne geçti. İnegöl Doğugücüspor 8.dakikada İranlı futbolcusu Samad ile 1-1´lik eşitliği sağladı. Maçın 26.dakikasında İranlı Samad attığı golle durumu 2-1´e taşıdı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Yeniköy Gençlerbirliği maçın 50.dakikasında Vahit ile bulduğu golle 2-2´lik skoru yakaladı. İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan Yeniköy Gençlerbirliği rakip kalede gol ararken, Doğugücüspor´un İranlı futbolcusu Samad´ın 73.dakikada bulduğu gole engel olamadı.

Maçın son bölümlerine kadar eşitlik sayısı için saldıran Yeniköy Gençlerbirliği aradığı golü bulamayınca maç 3-2 Doğugücüspor´un galibiyeti ile sonuçlanırken, Yeniköy Gençlerbirliği ligin ikinci haftasında da puanla tanışamamış oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —