,
Spor 22.10.2018 11:59:13 0
DOĞUGÜCÜSPOR´UN GALİBİYETİ

DOĞUGÜCÜSPOR´UN GALİBİYETİ

İlk kez seyircisinin önüne çıkan Yeniköy Gençlerbirliği, İnegöl temsilcisi Doğugücüspor karşısında rakibin İranlı oyuncusu Samad´ı tutamayınca sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Orhangazi Yeniköyspor 2 - 3 İnegöl Doğugücüspor

Süper Amatör Lig B Grubunda geçen hafta oynanan ligin ilk hafta maçında deplasmanda İnegöl Kafkasspor´a 3-1 mağlup olan Yeniköy Gençlerbirliği, ikinci haftada ilçe stadyumunda oynanan maçta yine İnegöl takımı Doğugücüspor karşısında seyircisinin önüne çıktı.

Maça son derece iyi başlayan Yeniköy Gençlerbirliği Hakan Yiğit´in attığı golle 1-0 öne geçti. İnegöl Doğugücüspor 8.dakikada İranlı futbolcusu Samad ile 1-1´lik eşitliği sağladı. Maçın 26.dakikasında İranlı Samad attığı golle durumu 2-1´e taşıdı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Yeniköy Gençlerbirliği maçın 50.dakikasında Vahit ile bulduğu golle 2-2´lik skoru yakaladı. İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan Yeniköy Gençlerbirliği rakip kalede gol ararken, Doğugücüspor´un İranlı futbolcusu Samad´ın 73.dakikada bulduğu gole engel olamadı.

Maçın son bölümlerine kadar eşitlik sayısı için saldıran Yeniköy Gençlerbirliği aradığı golü bulamayınca maç 3-2 Doğugücüspor´un galibiyeti ile sonuçlanırken, Yeniköy Gençlerbirliği ligin ikinci haftasında da puanla tanışamamış oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den