,
Güncel 2.05.2023 12:13:17 0
DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA MORAL PİKNİĞİ

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA MORAL PİKNİĞİ

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA MORAL PİKNİĞİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve dünyanın en büyük felaketlerinden biri olarak nitelendirilen deprem sonrasında şehrimizde misafir edilen depremzede vatandaşlar için moral pikniği düzenledi.

150 DEPREMZEDE VATANDAŞIMIZA MOTİVASYON PİKNİĞİ

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası ivedilikle harekete geçerek yaraların sarılması adına tüm imkanlarını seferber eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ'da kucak açtığı depremzede ailelerin moral motivasonu için piknik etkinliği düzenledi. Yaklaşık 150 kişinin ağırlandığı piknik, Kumbağ’da gerçekleştirildi.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “YAŞANAN FELAKETİN İZLERİNİN BİR AN ÖNCE SİLİNMESİNİ DİLİYORUZ”

Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Deprem sonrası oluşturulan sevgi, birlik, beraberlik ve yardım zincirinde biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yerimizi aldık. Tüm imkânlarımızı deprem bölgesi ve depremzede vatandaşlarımız için seferber ettik. Arama kurtarma faaliyetlerinden insani yardımlara, altyapı onarım hizmetlerinden depremzede ailelerimizin misafir edilmesine kadar, deprem bölgesi ve depremzede vatandaşlarımız için her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce depremzede ailelerimizin çocukları için moral etkinliği düzenlemiştik. Bugün de depremzede ailelerimize moral ve motivasyon olması amacıyla piknik düzenledik. Misafirlerimiz, Tekirdağ Büyükşehir ailesinin başının tacıdır. Amacımız yaralarımızı bir an önce sarmak. Şehrimizde ağırladığımız depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. Yaşanan felaketin izlerinin bir an önce silinmesini diliyoruz.” dedi.


Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi