,
Güncel 22.07.2023 19:04:23 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAYBURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAYBURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAYBURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak verdiği oy oranı ile Türkiye birincisi olan Bayburt, teşekkür ziyaretine gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ile karşıladı.

Kendisine ve Cumhur İttifakına verdiği destelerden dolayı Bayburtlulara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen toplu açılış töreninde şehrimizde tamamlanan yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter ile geldiği Bayburt’ta Cumhuriyet Caddesinde Bayburtlular’a seslendi. Bayburt’a yapılan yatırımların toplu açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kop Tüneli için 2025 tarihini verdi, Bayburt Gümüşhane Havalimanı için ise kısa bir süre içerisinde faaliyette olacağını belirtti.

Bayburt ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, BDDK Başkanı Prof. Dr. Sayın Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Bayburt protokolü eşlik etti.


Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

2

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

3

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

4

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

5

Hayatımın renkleri resim sergisi

6

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

7

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz