,
Güncel 29.07.2023 18:32:17 0
ÇOCUKLAR, YAZ AYLARININ KEYFİNİ “YAZ ŞENLİKLERİ

ÇOCUKLAR, YAZ AYLARININ KEYFİNİ “YAZ ŞENLİKLERİ" İLE YAŞIYOR

Gönül belediyeciliği vizyonuyla toplumun her kesimine yönelik hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinlikle miniklerin; eğlenceli, keyifli ve unutulmaz bir gün yaşamalarını sağladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE DEVAM EDİYOR
Elazığ Belediyesi, 7’den 70’e her yaştan ve her kesimden vatandaşların yaz aylarını keyifli geçirmesi için zengin içerikli eğlence organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. 
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Yaz Şenlikleri yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çeşitli mahallelerde etkinlik alanı oluşturularak, her yaştan vatandaşın sıcak geçen yaz aylarında keyifli anlar yaşaması sağlanıyor.
ÇOCUKLAR, OYUN ALETLERİ VE SİNEMA GÖSTERİSİ İLE KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ
Doğukent Mahallesi’nde aileler ve çocuklara yönelik ücretsiz program düzenlendi. Langırt, çeşitli oyun aletleri, animasyon gösterileri ve şişme oyun parkurunda gönüllerince eğlenen çocuklar, sinema gösterisi ile de keyifli bir vakit geçirdi. 
“BAŞKANIMIZIN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VİZYONU ÇERÇEVESİNDE HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET EDİYORUZ”
Bun tür programların devam edeceğini belirten Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; “Bugün Doğukent Mahallemizdeyiz. Belediyemizin Yaz Şenlikleri programları çerçevesinde, çocuklarımıza yönelik çok özel bir etkinlik hazırladık. Programın ana teması, çocuklarımızla birlikte ailelerin güzel vakit geçirmesidir. Çocuklarımız eğleniyor, ailelerimiz mutlu. Bu tür etkinliklerimizle, Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın gönül belediyeciliği vizyonu çerçevesinde hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Doğukent Mahallesi Muhtarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

"SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun ise “Bu etkinliğimiz Doğukent Mahallemizde bir ilk değil. Sürekli gerçekleşen bir program. Bu bağlamda Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımız çeşitli etkinliklerle burada doyasıya eğleniyor. Etkinliklerimizin devamını diliyorum.” ifadesinde bulundu.
“BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NI ÇOK SEVİYORUZ”
Çok eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren Zehra Demirelli, Cemre Geçim ve minikler de; Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.
“Bu etkinlikte dans ettik, şişme çocuk alanında oyunlar oynadık. Çok eğlendik. Etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.”
“Şahin Başkanımı çok seviyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.”
“Buraya kardeşimle birlikte geldik. İkimiz de burada çok eğlendik. Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.”


Elazığ,Elazığ Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

2

İnegöl'de köy turnuvasıyla ilgili kaymakamlıktan açıklama geldi

3

Çitli Köyler Arası Futbol Turnuvası için izin alındı mı?

4

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

5

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

6

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

7

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!