,
Güncel 29.08.2023 13:12:27 0
Büyükşehir’den 3. Engelsiz Deniz Festivali

Büyükşehir’den 3. Engelsiz Deniz Festivali

Büyükşehir’den 3. Engelsiz Deniz Festivali

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi birlikteliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 3. Engelsiz Deniz Festivali yapılacak. Karamürsel Altınkemer plajında gerçekleştirilecek festivalde engelli bireyler, profesyonel sporcular ve cankurtaranlar eşliğinde gönüllerince eğlenecek.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Kent Konseyi birlikteliğinde bu yıl 3. Engelsiz Deniz Festivali düzenlenecek. 30 Ağustos Çarşamba günü (yarın) saat 11.00'de Karamürsel Altınkemer plajında başlayacak olan festivale, 12 ilçede faaliyet gösteren 46 dernekten 3 bin özel gereksinimli vatandaşın katılması bekleniyor.

ETKİNLİKLERLE DOLU FESTİVAL

Bu yıl 3. kez düzenlenecek festival kapsamında, alanda bulunacak jet ski, muz, rüzgar sörfü, ringo ve tekne gezisi gibi çeşitli aktiviteleri deneyimleyecek engeli bireylerin eğlence dolu güzel bir gün geçirmeleri hedefleniyor. Ayrıca festivalin en büyük hedefi ise plajların engelsiz hale getirilerek, engelli bireylerin denize erişimlerinin kolaylaştırılması.

CAN GÜVENLİĞİ

Festivale katılan engelli bireyler ve ailelerinin gün boyu güzel ve heyecan dolu gün geçirmelerine imkan sağlayan festivalde engellilerin can güvenliği en üst seviyede tutulacak. Cankurtaran, yüzme eğitmeni, profesyonel su sporu eğitmenleri gibi geniş bir ekibin eşlik edeceği engelli bireyler gün boyu suda çeşitli aktiviteleri deneyimleyecekler.


Kocaeli,Kocaeli Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında