,
Güncel 6.08.2023 00:47:32 0
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ 'BÜYÜK BİTLİS BULUŞMALARI'NDA TANITIM STANTI AÇTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ 'BÜYÜK BİTLİS BULUŞMALARI'NDA TANITIM STANTI AÇTI

Van Büyükşehir Belediyesi, Bitlis Belediyesi öncülüğünde her yıl yapılan “Büyük Bitlis Buluşması” programında tanıtım stantı açtı.

Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 107'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde Van Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce açılan stant katılımcılardan ilgi gördü. 

Bitlis'teki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programları yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. 300 metrelik Türk Bayrağı eşliğinde yapılan kortej yürüşünün ardından program, Bitlis  halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti.

Burada konuşan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Büyük Bitlis Buluşmaları programının her geleneksel olarak düzenlendiğini söyledi.

Bitlis’te yeniliklere imza attıklarını belirten Başkan Nasrullah Tanğlay, "4 gün boyunca bu alanda konserler olacak. Yemek yarışmaları olacak. Çocuklarımız için eğlence etkinlikleri düzenlenecek. Ayrıca tanıtım stantlarımız var. Katkım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Daha sonra konuşan Bitlis Valisi Oktay Çağatay ise, "Bir huzurlu ‘Büyük Bitlis Buluşmalarında’ sizinle beraberiz. Tabi artık Bitlis bölgedeki diğer iller gibi o karanlık kötü dönemleri geride bıraktı. Artık huzurla anılıyoruz.”  Diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bölge illerden programa katılanlara teşekkür plaketi verdi. 

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan stantta  kursiyerler ve girişimci kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilenirken, Van'ın göresel lezzetleri ziyaretçilere ikram ediliyor.

Etkinlik, 8 Ağustos Salı gününe kadar devam edecek.


Van,Van Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında