,
Güncel 6.07.2024 16:17:06 0
Bursa’da yangında ürünleri zarar görenlere Büyükşehir köprü oldu

Bursa’da yangında ürünleri zarar görenlere Büyükşehir köprü oldu

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan yangında hayvanları ve ürünleri zarar gören köylüler için örnek bir dayanışma hareketi hayata geçirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de köylüler arasındaki dayanışmay

Geçtiğimiz haftalarda Büyükorhan ilçesinde yaşanan yangında hayvanları ve ürünleri zarar gören vatandaşlar büyük mağduriyet yaşamıştı. Bunun üzerine bir araya gelen İnegöl ilçesi Boğazköy sakinleri, Büyükorhan’daki çiftçilere yardım etmek için harekete geçti.

Aralarında 300 balya saman toplayan İnegöllü vatandaşlar, malzemelerin ulaştırılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile iletişime geçerek araç talebinde bulundu.

Tarım Peyzaj AŞ’den görevlendirilen kamyona yüklenen 300 balya saman, belediye ekipleri tarafından Büyükorhan’daki Mazlumlar ve Bademlik mahallelerine ulaştırıldı.

Samanları teslim alan mahalle sakinleri, İnegöl Boğazköylü vatandaşlara ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Salı 21.5 ° / 6.6 ° false
  • Çarşamba 20.5 ° / 9 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl’de Kaçak Yapıyla Mücadele Devam Ediyor

2

İnegöl’de binlerce kaçak tütün operasyonu

3

Başkan Taban’dan Halk Dansları Ekibine Ziyaret

4

Bursa'da dev ekranda Bursaspor coşkusu!

5

İnegöl'de altın fiyatları! Gram altın ne kadar

6

Kadın Sığınağı Sezon Finalini Yaptı

7

Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret