,
Güncel 26.01.2023 15:54:53 0
Bursa

Bursa'da Kestel İnegöl ve Gürsu toki kura çekimleri yapıldı

250 bin sosyal konut projesi kapsamında Gürsu’da 360 konut, İnegöl’de 480 konut ve Kestel’de 750 konut sahibi açıklanacak.  Noter huzurunda Bursa’da yapılan Kura çekiminde Kestel ve İnegöl’ün kura çekimleri gerçekleştirildi. Yapıl

TOKİ Bursa kura sonucuna göre kazanan kişiler sözleşme imzaladıktan sonra ödemelere başlayacak. 850 bin fiyata sahip 3+1 konutlar 3 bin 780 liradan başlayan taksitlerle satılacak. Bursa’da 3 ilçenin kura çekimleri bugün gerçekleştirildi. Kestel ve İnegöl’ün kura çekimlerinin ardından Gürsu ilçesinin kura çekimleri yapılıyor.

Bursa’da Noter huzurunda yapılan kura çekim programına katılan Belediye Başkanı Alper Taban burada bir konuşma yaptı. Taban konuşmasında şu ifadeler yer verdi. Bu heyecana ortak olmak adayına bura geldik. Aslında birkaç gündür devam eden çekilişler var. Farklı ilçelerde de konut yapımlara olacak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılan bir çalışma var. Tabi  ben bu çalışmanın  Bursa ve ilçemize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Yaklaşık 15 bine yakın bir başvurun olduğu biliyoruz. Ben göreve geldiğimde de bu rakam 10 bin 300 civarındaydı bu sayılarında artarak giden bir trent olduğunu görüyoruz. Tabi bununla ilgili arazi çalışmaları için bir taraftan da çalışmalarımız devam ediyor. Toki bir iki ve üçü gerçekleştirdik buda aslında Toki dört oluyor ve bir taraftan da Toki beş için yer çalışmalarımız sürüyor. Çok güzel konutlar yapıldığını görüyoruz şuanda Toki üçün teslim aşamasına yaklaşıldı. İnşallah Toki dörtte onun kadar güzel bir çalışma güzel bir proje olacak. İnegöllümüzün böyle hakim tepesinde havadar olan çok güzel konutlarımız oluşmuş olacak. Kurallar herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Başkan Taban konuşmasının ardından ilk kura çekimini kendisi yaptı.

Daha sonra diğer hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimleri gerçekleştirildi.

TOKİ BURSA GÜRSU İNEGÖL KESTEL KURA SONUÇLARI

Aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizle sisteme giriş yapabilir ve kura sonucunda hak sahibi olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Sonuçların sisteme eklenmesi çekilişten sonra 24 saate kadar sürmektedir. Gün içerisinde sık sık deneme yaparak sonuçları görüntüleyebilirsiniz.

TOKİ BURSA KURA ÇEKİLİŞ SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında