,
Güncel 31.07.2023 14:08:05 0
Bugün Son Gün! Ödeme Yapmayan Yapılandırma Hakkını Kaybedecek

Bugün Son Gün! Ödeme Yapmayan Yapılandırma Hakkını Kaybedecek

7440 Sayılı Kanun kapsamında İnegöl Belediyesi’ne yönelik borçlar için uygulanan yapılandırmada 1. ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Taksit ödemesi gerçekleştirmeyenlerin yapılandırmalarının iptal olacağı ifade edilirk

7440 Sayılı Kanun kapsamında İnegöl Belediyesine yapılan yapılandırma başvuruları neticesinde, yapılandırmaların birinci ve ikinci taksitinin son ödeme tarihi 31 Temmuz 2013 Pazartesi! Bugün sona erecek taksit ödemeleriyle ilgili İnegöl Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı geldi. Ödeme yapılmaması durumunda yapılandırmaların iptal edileceği ifade edildi.
 

VEZNE ÇALIŞMA SAATLERİ UZATILDI
 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “7440 Sayılı Kanunla Belediyemize yapmış olduğunuz yapılandırmanın birinci ve ikinci taksitinin son ödeme tarihi bugündür. 1. taksitlerin gününde ödenmemesi halinde yapılandırma hakkınız sonlandırılacaktır. Taksitle ödeme seçeneği tercih edildiği halde, bugün yapılandırılan tutarın tamamının peşin olarak ödenmesi durumunda ise peşin ödeme indiriminden yararlanılabilecektir. Ayrıca Ek Hizmet Binamızda yer alan tahsilat veznelerimiz bugün için vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına 19.00’a kadar hizmet vermeye devam edecektir. Aynı zamanda ödemelerinizi https://ebelediye.inegol.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index adresi üzerinden online olarak da yapabilirsiniz.”


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada