,
Güncel 12.07.2023 14:59:10 0
“BİZİM MERAM’DA BİSİKLET YARIŞLARI VE ŞENLİKLER” COŞKUYLA SÜRÜYOR

“BİZİM MERAM’DA BİSİKLET YARIŞLARI VE ŞENLİKLER” COŞKUYLA SÜRÜYOR

Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Bizim Meram’da Bisiklet Yarışları ve Mahalle Şenlikleri’ tüm neşesi ve heyecanıyla devam ediyor. Kovanağzı Mahallesi ile Lalebahçe ve Harmancık Mahalleleri’nde ortak gerçekleştirilen organizasyonlarda çocukl

Meram Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen mahalle şenlikleri Kovanağzı Mahallesi ile Lalebahçe ve Harmancık Mahalleleri’nde devam etti. Şenlikler öncesinde ise çocuklar ve aileleri bisiklet yarışları heyecanı yaşadı. Bisiklet yarışlarında dereceye giren çocuklara Meram Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

MAHALLE SAKİNLERİ ŞENLİKLERDE DOYASIYA EĞLENDİ

Kovanağzı Mahallesi ile Lalebahçe ve Harmancık Mahallelerinde ortak gerçekleştirilen bisiklet yarışlarının ardından düzenlenen şenliklerde mahalle sakinleri doyumsuz bir gece yaşadılar. Konser, maskot gösterileri ve yarışmalar ile illüzyonist, orta oyunu, palyaço gösterilerinin yer aldığı gecede doyasıya eğlenen vatandaşlar, organizasyon için Meram Belediyesi ve Başkan Mustafa Kavuş’a teşekkür ettiler. Şenliklerde mahallelilere Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Belediye Başkan Vekili Ahmet Melih Güçlü, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı yöneticileri ve muhtarlar da eşlik etti. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı konuşmada şenliklerin startını Sefaköy ile verdiklerini hatırlatarak Kovanağzı Mahallesi ile birlikte 2023 yılının bisiklet yarışlarının da başladığını belirtti. Şenliklere ve bisiklet yarışlarına Lalebahçe ve Harmancık mahalle sakinlerini kapsayan bir organizasyonla devam ettiklerini belirten Başkan Kavuş, bisiklet yarışlarına katılan tüm çocukları tebrik ederken “Bu yarışların kaybedeni yok. Kendileri, gelecekleri ve sağlıkları için pedal çeviren her çocuğumuz ve buna teşvik eden anne babalar da bizim gönlümüzde şampiyondur” diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ: “AMACIMIZ MAHALLE KÜLTÜRÜ HAFIZAMIZI CANLI TUTMAK”

Meram Belediyesi tarafından organize edilen 2023 yılı mahalle şenliklerinin tüm neşesi ve heyecanıyla devam ettiğini kaydeden Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizler hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Allah bu mutluluğumuzu, sevincimizi, birlikteliğimizi daim etsin. Şenliklerimizde, birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Bu organizasyonu düzenlemedeki asıl amacımız, mahalle kültürümüzü diri tutmak, canlı tutmak ve hem sizlerle bizler arasındaki bağı güçlendirmek hem de sizlerin birlikteliğini güçlendirmek. Mahalle kütürü hafızamızı canlı tutmak. Mahalle şenliklerimiz bize, bu hedefe ulaşmamızda büyük yarar sağlıyor.”


Konya,Meram Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada