,
Güncel 28.07.2023 11:49:47 0
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TERCİH DÖNEMİNDE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TERCİH DÖNEMİNDE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TERCİH DÖNEMİNDE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Beylikdüzü Belediyesi,  Yüksek Öğretim Kurumlan Sınavına (YKS) katılan üniversite adaylarına tercihlerini en doğru şekilde yapmaları için danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor. Beylikdüzü’nde ikamet şartı aranmayan ve 8 Ağustos tarihine kadar devam edecek  ‘Beylikdüzü Aklı ile Doğru Tercih’ günlerinde öğrenciler, her biri alanında uzman rehber öğretmenlerden bilgi alabilecekler.

Beylikdüzü Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte üniversite adaylarının doğru tercihler yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla üniversite tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. İlçenin üç ayrı noktasında kurutan tercih ve rehberlik merkezlerinde Yükseköğretim yönetmelikleri konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahip danışmanlar ile gençlerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı veriliyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ve Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyeleri’nde öğrencilere, aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercihi yapabilmeleri için gerekli destek sağlanıyor. Beylikdüzü’nde ikamet şartı aranmayan ve 8 Ağustos tarihine kadar devam edecek ‘Beylikdüzü Aklı ile Doğru Tercih günlerinde öğrenciler, her biri alanında uzman rehber öğretmenlerden bilgi alabilecekler.

Çalık: Tüm öğrencilerimize başarı dolu bir gelecek diliyorum

Gençlerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak sınava hazırlık sürecinde de gençlerimize elimizden gelen tüm desteği sağlamaya gayret ettik. Öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde meslekler-puan türleri-üniversiteler-bölümler konusunda tercih dönemi boyunca da gerekli tüm desteği sağlıyoruz. Kültür merkezlerimiz ve atölyelerimiz her gün onlarca öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Ümit ediyorum ki, buradan aldıkları danışmanlık desteğiyle hayallerindeki üniversitelere yerleşecekler. Tüm öğrencilerimize başarı dolu bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.


İstanbul,Beylikdüzü Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu