,
Güncel 3.05.2023 12:14:14 0
BELEDİYEMİZDEN BİR İLK: PERSONELE ÖĞLEN YEMEĞİ ÇIKIYOR

BELEDİYEMİZDEN BİR İLK: PERSONELE ÖĞLEN YEMEĞİ ÇIKIYOR

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatları üzerine belediye personelimizin öğlen yemeği imkanından faydalanabilmesi amacıyla tabldot yemek hizmeti başladı.

Belediyemizin Bungalov sosyal tesislerinde hizmete giren restoran belediye personelimize öğle yemeği hizmeti vermeye başladı. Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatlarıyla her öğle yemeğinde tabldot sistemle ve ekonomik fiyat ile çıkarılan yemekten tüm belediye personelinin yanı sıra abone olan tüm Ardahanlılara da açık hale getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demir, “Belediyemiz bir ilki daha gerçekleştirdi. Kıt olanaklarla bütün şehrin sorunlarını çözmeye, hizmetlerimizi aksatmamaya çalışan benim kıymetli çalışma arkadaşlarımın önemli bir sorununu daha çözmenin onurunu yaşıyorum.

Belediye çalışanlarımıza, öğlen tabldot yemek çıkarıyoruz.  Bu önemli adımımız tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Hem ekonomik hem de kalori değeri Gıda Mühendislerince hesap edilmiş, tarihinde ilk uygulama, helal olsun helali hoş olsun kıymetli arkadaşlarıma.  Önceden kayıt yaptırmak koşulu ile tabldot yemek servisimiz personelimiz dışında tüm halkımıza açıktır” dedi.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu