,
Güncel 19.05.2023 05:12:44 0
Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla alevlenen ve tüm yurda yayılan Milli Mücadele ruhunu dün gibi damarlarında hisseden kıymetli Türk Gençliği başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarım.

İstiklalimizin ve istikbalimizin teminatı aziz Türk Gençliği dün olduğu gibi bugün de yarın da ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Aydınlık yarınlarımızı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü temsil eden gençlerimiz bizlerin göz bebeğidir.

Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs, Türk Milleti’nin kendisine vurulmak istenen prangaya karşı yekvücut olacağını dünyaya ilan ettiği gündür.

104 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı egemenlik meşalesi ilelebet bizlerin yol göstericisi olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de mukaddes topraklarımızın öncelikli emanetçileri olarak işaret ettiği Türk Gençliği’nin omuzlarında kuşkusuz önemli ve büyük bir yük vardır.  Türk Gençliği hayatının her noktasında sorumluluklarının farkına varmış ve muasır medeniyetler seviyesine ülkesini taşımak adına çalışmıştır. Tarihte olduğu gibi bugün de milletinin ve devletinin üzerine oynanan tüm oyunları bozmuş olan bu gençlik, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her alandaki gelişiminde öncü olmuştur.

Kıymetli gençler sizlere güvenimiz tamdır. Ülkemizin geçmişten günümüze gelişiminde sizlerin imzaları olduğu aşikardır. Özveri ve kararlılıkla ülkesi için dertlenen, milleti için çalışan tüm gençlerimizin alınlarından öpüyorum. Bu can bu bedende oldukça sizlere hizmet etmekten asla yorulmayacağımı bilmenizi istiyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere toprağı vatan yapan tüm kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Ne Mutlu Türk’üm diyene.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor