,
Güncel 6.04.2024 02:05:40 0
Bayram Öncesi 3 Gün İlave Pazar Kurulacak

Bayram Öncesi 3 Gün İlave Pazar Kurulacak

İnegöl Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerini rahat yapabilmeleri için Pazar, Pazartesi ve Salı günleri şehirde ilave pazarlar kurulacağını duyurdu.

 

Ramazan ayının son günleri yaşanırken, bir yandan da bayram telaşı başladı. Bayram öncesi ve tatil süresince gerekli tüm tedbirleri alarak bir dizi uygulamayı hayata geçiren İnegöl Belediyesi, vatandaşların alışverişlerini rahat yapabilmeleri adına ilave pazarlar kurulacağını da duyurdu. Konuya ilişkin İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 

PAZAR VE PAZARTESİ GÜNÜ RUTİN PAZARLARA İLAVE OLARAK MER-PA KIYAFET AÇIK OLACAK
 

“Bayram öncesi vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak adına ilave Pazar uygulamalarımız olacak. Bu kapsamda 3 gün ilave Pazar kurulacak. 07 Nisan Pazar günü; Mesudiye Pazarı, Akhisar Pazarı ve Yeniceköy konutlar pazarı kendi gününde kurulurken, Mer-Pa da ilave olarak kıyafet ağırlıklı açık olacak. 08 Nisan Pazartesi günü de Pazartesi pazarı kendi gününde açık olacak, buna ilave olarak Mer-Pa pazarımız da yine kıyafet ağırlıklı olarak açılacak.”

AREFE GÜNÜ 2 PAZAR KURULACAK
 

“09 Nisan Salı aynı zamanda arefe günü oluyor. Salı günü Alanyurt pazarı kendi gününde kurulurken, Mer-Pa pazarı da ilave olarak; sebze, meyve, kıyafet ve bakkaliye tezgahlarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.”

BAYRAM SÜRESİNCE PAZARLAR KAPALI OLACAK
 

“Öte yandan, Ramazan Bayramı’nı kapsayan 10, 11, 12 Nisan 2024 tarihlerinde şehrimizde tüm pazarlarımız kapalı olacak. 13 Nisan Cumartesi itibariyle pazarlar kendi rutinlerinde açılmaya devam edecek.”


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

2

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

3

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

4

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

5

Hayatımın renkleri resim sergisi

6

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

7

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz