,
Güncel 29.08.2023 12:26:22 0
BAŞKAN YÜCEL MAHMUTLAR KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ - “MAHMUTLAR BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

BAŞKAN YÜCEL MAHMUTLAR KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ - “MAHMUTLAR BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

BAŞKAN YÜCEL MAHMUTLAR KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ - “MAHMUTLAR BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Mahmutlar’da onlarca projeyi hayata geçirdik. Mahmutlar bizimle altın çağını yaşıyor” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı sona eren Mahmutlar Kültür Merkezi ve Destek Eğitim Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Göreve geldikleri günden bu yana Mahmutlar’a her zaman önem verdiklerini ve büyük projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Yücel, “Mahmutlar yönetimimizde altın çağını yaşıyor” diye konuştu.

“GELECEĞİN MAHMUTLAR’INI İNŞAA EDİYORUZ”

Mahmutlar’ın Yeni Mahalle’deki 30 yıllık imar sorununu tamamlayarak bölgenin en çok ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen Başkan Yücel, “Alanya’nın en büyük ve en önemli mahallelerinden olan Mahmutlar’da gerek eğitim ve sosyal alan gerekse de sağlık ve kültür alanlarının yapımı ve gelişimi için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Devletimizin hayata geçirdiği lise ve anaokulu, hayırseverimizin hayata geçirdiği ilkokul ve 8 üniteli sağlık ocağının yanına biz de 14 bin metrekarelik alanda da Kültür Merkezi ve Destek Eğitim Kursu’nu oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

“MAHMUTLAR’A HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERİYORUZ”

Kültür Merkezi ve Destek Eğitim Kursu’nda kaba inşaatın sona erdiğini belirten Başkan Yücel, “Şu anda ivedilikle çatı çalışmalarına devam ediyoruz. İçerisinde halk eğitim merkezi, etüt, kültür merkezi, anfi tiyatro, otopark, kütüphane düğün salonu gibi pek çok imkanı barındıran merkezimiz Mahmutlar’a uzun yıllar hizmet verecek. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir sosyal alanı hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

“MAHMUTLAR’DA ONLARCA PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Mahmutlar’da Alanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin Mahmutlar’a altın çağını yaşattığını söyleyen Başkan Yücel, “Bugüne kadar bölgede Mahmutlar Futbol Sahası, Hanife Cebeci Gündüz Bakımevi ve Kreş Projesi, dere ıslah çalışmaları, parklar, sahil düzenlemesi, bisiklet yolları, tenis kortları ve daha nice projeyi hayata geçirdik. Mahmutlar’a hak ettiği değeri veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Projeler üretiyoruz ve hayata geçiriyoruz. Mahmutlar en iyisine layık” diye konuştu.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada