,
Güncel 25.08.2023 13:22:23 0
BAŞKAN TUTUK, ANKARA’DA TOPLANTILARA KATILDI

BAŞKAN TUTUK, ANKARA’DA TOPLANTILARA KATILDI

BAŞKAN TUTUK, ANKARA’DA TOPLANTILARA KATILDI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen toplantıya katıldı.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Birgül Kişi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan’ın da yer aldığı toplantıda salona alkışlarla giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, eser ve hizmet siyasetinden taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Burada yapılan 162. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Başkan Tutuk ve İl Başkanı Güçlü, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen değerlendirme toplantılarına da katılım sağladı.

Toplantıların ardından kısa bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi bizler eser ve hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalova’mız için saygıda, hürmette, hizmette kusur etmeden Yalova’mızda hiç kimseyi ayırt etmeden, şehrimizde yaşayan her bir birey için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Türkiye Yüzyılı inşası yolunda Yalova’mızda birçok çalışmayı hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimiz ile beraber Yalova’mızı Türkiye Yüzyılı’nda hep beraber kalkındıracağız” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu