,
Güncel 9.08.2023 12:40:21 0
Başkan Topaloğlu’ndan KEMKUT’a teşekkür belgesi

Başkan Topaloğlu’ndan KEMKUT’a teşekkür belgesi

Başkan Topaloğlu’ndan KEMKUT’a teşekkür belgesi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24 Temmuz'da Kemer'de çıkan orman yangınının söndürülme çalışmalarına gönüllü olarak katılan Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, Kemer'in çiçeği burnunda derneğinin üyelerine yangın sırasında sergiledikleri üstün gayret nedeni ile teşekkür belgesi verdi.

Kiriş Mahallesi'nde Swandor Otel'de düzenlenen yemek programına, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra KEMKUT Başkanı Emre Uğur ile dernek üyeleri ve Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu katıldı.

Yemek öncesi dernek üyeleri ile sohbet eden Başkan Topaloğlu, yemek sonrası yaptığı konuşmada, 24 Temmuz saat 21.08'de Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde çıkan orman yangınına tüm kurumların anında müdahale ettiğini hatırlattı.

Yangına yapılan müdahale konusunda özellikle gönüllülerin büyük destek verdiğine değinen Başkan Topaloğlu, “Yangına ilk müdahale edenler arasında KEMKUT üyeleri de vardı. Bu genç arkadaşlarımız hiçbir menfaat gözetmeksizin çalışıyor. Zorlu şartlar arasında yangına müdahale ettiler ve dayanışma örneğini gösterdiler. Verdikleri emeklerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum ve hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum. Ayrıca yangının söndürülmesinde amansız bir mücadele ortaya koyan tüm kurumlara da teşekkür etmek isterim. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız.” dedi.

Başkan Topaloğlu, yemek sonrası KEMKUT üyelerine teşekkür belgesi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi