,
Güncel 9.07.2023 14:49:49 0
BAŞKAN ATAÇ:

BAŞKAN ATAÇ: "YAVRULARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

BAŞKAN ATAÇ: "YAVRULARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunurken, “Kentimizde, yavrularımızın geleceğine güzellikler katabilmek için çalışıyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımına başladığı Erken Çocukluk Eğitim Merkezi tamamlandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Fevzi Çakmak Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’ni yerinde inceledi. Yetkililerinden merkez hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, merkezin yeni eğitim öğretim yılında eğitime başlayacağını ifade etti. Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine hitap eden çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Erken çocukluk eğitim merkezlerimiz de kentimizin çocukları için çok önemli ve faydalı bir noktada. Şu an İsmail Hakkı Tonguç, Canan-Şükran Şeker, Sabiha Gökçen, Aşağı Söğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi olmak üzere 5 noktada hizmet veren Erken Çocukluk Eğitim Merkezilerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 6’ncı erken çocukluk eğitim merkezimizi Fevzi Çakmak Mahallesine kazandırdık. Merkezimiz yeni eğitim öğretim yılında hizmete başlayacak. Türkiye genelinde 3-4 yaş çocuklarda eğitim alma oranı yüzde 11 iken Tepebaşı bölgesinde bu oranı yüzde 25’e yükselterek Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Kentimizde, yavrularımızın geleceğine güzellikler katabilmek için çalışıyoruz. Alanında uzman okul öncesi öğretmeni arkadaşlarımızın görev aldığı merkezlerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun biçimde eğitim veriyor.  Merkezlerimiz, Eskişehirliler tarafından kısa sürede çok sevildi; hem çocuklarımız hem de ailelerimiz oldukça mutlu” ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi iç tefrişatının ardından yeni dönemde eğitime başlayacak.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi