,
Güncel 24.08.2023 12:25:34 0
BALKAN ŞAMPİYONASINA MERAM MÜHRÜ

BALKAN ŞAMPİYONASINA MERAM MÜHRÜ

Meram Belediyespor, Edirne’de düzenlenen 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’na adeta mühür vurdu. Takım sporcuları, 17 ülkeden bin 125 sporcunun mücadele ettiği şampiyonadan iki altın, iki gümüş madalya ile döndü.

14-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında Edirne’de 17 ülkeden bin 125 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 6. Balkan Wushu Kung-Fu Şampiyonası’na katılan Meram Belediyespor turnuvadan dört madalya ile döndü. 15 Temmuz Şehitlerinin aziz hatıralarını yad etmek için düzenlenen şampiyonada Meram Belediyesporlu Kamil Ünlü ve Mevlana Şems Özdemir altın madalyaya uzanırken, Gamze Sıla Güldal ve Seher Hazal Mıdık da kazandıkları gümüş madalya ile  Meram’a döndüler.

BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZ BİR KEZ DAHA GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU”

15 Temmuz'u ve 15 Temmuz Şehitleri’nin unutulmaması adına düzenlenen böylesi anlamlı uluslararası bir şampiyonada kazanılan madalyaların bir kat daha değerli olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm takımı, antrenörlerini ve özellikle de madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Genç sporcuların bu başarılarıyla kendilerini ve Meram’ı gururlandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, “Kulübümüzün elde ettiği her başarı, bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu ve her başarı sonrası kulübümüzde bizler de hedef büyüterek yolumuza devam etmekte kararlıyız. Gururumuz olan sporcularımı, ailelerini ve antrenörlerini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Konya,Meram Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu