,
Güncel 13.08.2023 12:53:43 0
BAL FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

BAL FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

Ardahan Belediyesinin düzenlediği 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Yoğun ilgi gören ve Ardahan Kalesi’nde gerçekleştirilen festivalin ilk günü geride kaldı.

Sunuculuğunu yerel sanatçı Deniz Dark’ın yaptığı festivalde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Faruk Demir, “Festivalde sahne alacak olan sanatçıları yerelden seçtik. Ama yarın finali Musa Eroğlu konseri ile bu yılki birlik, beraberlik festivalini huzur içinde tamamlamış olacağız. Ardahan’da 4 yıl boyunca her kesimle birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Ardahan’a yapmaya çalıştığımız hizmetlerle sizlerin gönlünü fethetmeye ve bundan sonra Ardahan’ın artık diğer iller gibi yürümeye değil koşmaya ihtiyacı var. Çünkü 1992 yılında il olan Ardahan’ın daha çok koşması gerekiyor ki 100 yıllık illerle arasındaki mesafeyi kapatsın” dedi.

20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali etkinliğine; Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, Belediye Başkanımız Faruk Demir, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, AK Parti önceki dönem Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Berat Acar, Ardahan Barosu Başkanı Avukat Murat Yolcu, Arıcılar Birlik Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP Göle ilçe Başkanı Recai Özalp, AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, MHP İl Başkanı Turgay Mert, DEVA Partisi il Başkanı Candar Yılmaz, İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanı Deniz Aydemir, ARDAFED Başkan yardımcısı Şemsettin Şenel, STK temsilcileri, diğer parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol konuşmaların ardından halk oyunları ekibi gösteri sundu. Daha sonra süzme bal, petek bal ve ana arı üretim dallarında dereceye giren üreticilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Etkinlik, daha sonra halaylar ile başta yerel sanatçı Deniz Dark olmak üzere diğer yerel sanatçılarla devam ederken akşam saatlerinde sahne alan GRUP LAVİ konseri ile tamamlandı.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
1

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı

2

CHP inegöl ilçe teşkilatıda seçimler sonrası saha indi

3

İnegöl Okyanus koleji İnegöl Şampiyonu oldu

4

Saadet partisi ziyaretlerini sürdürüyor

5

Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı

6

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

7

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor