,
Spor 27.10.2023 17:56:24 0
Bahaddin Güneş hedefini ve takımın son durumunu değerlendirdi

Bahaddin Güneş hedefini ve takımın son durumunu değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, teknik direktörü Bahaddin Güneş takımın son durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İnegölspor  teknik direktörü Bahaddin Güneş basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güneş hedeflerinin ve takımın sondurumu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. Şimdi herşeyden önce şu var demoralize olmuş bir takım sıkıntıları olan bir takımdı ama  kısa dönemde hem oyuncularımızla konuştuğumuz sevgi, arkadaşlık birlikteliği yakaladık. Bu da bizi biraz başarıya götürdü. Ama bu geçici bir başarı. Yani şöyle kondisyon olarak hazır değiliz, %70, %80'e çıktık. %90 %100leri bulursak daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Hep oynadığımız maçlarda bana göre tek Düzce maçı hariç Menemen, Sarıyer, Denizli maçları daha iyi oyun var ama Düzce maçında biraz düşüklük var. Ona rağmen de çok gol atıyoruz ama en büyük sıkıntı takım savunmasında sıkıntı var ama bizim hedeflediğimiz bir noktaya gidiyoruz. Planladığımız bir nokta var. Önce aşağıdan kurtarmak, sonra play-off kapısını aralamak, ondan sonraki durumda da iyi oyun gelen taraftara da güzel futbolu gösterebilmek, bunun derdi içerisindeyiz ama dediğim gibi futbol açımazsızdır  3 maç kaybedersin bir bakarsın 3 maç kazanabilirsin bunlarda oluyor doğaldır ama biz kaybetmeden üzerine katarak hedefimize doğru gidersek sağlam ayağımızı basarsak başaralı olacağımızı düşünüyorum  şeklinde konuştu.

Yarın sahasında oynayacakları 68 Aksarayspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, şunları söyledi.  Yarınki maçı kazanmak istiyorum tabi ki ev sahibi takımız. Gücümüz de belli oyun anlayışımız da belli. 2 tane sakat oyuncumuz var. En büyük sıkıntımız o Okan ile Cengiz. inşallah bir iki gün idmana çıkmadılar. Yarın bakalım durumları ne olacak. Oyun arası katkıları zaten çok iyi oluyor. Takım oyunu oynamak istekli, arzulu oynamak en büyük başarımızdır diye düşünüyorum. İnegöl taraftarına da, sizlere, basına hepinize teşekkür ediyorum. Hep arkamızda oldunuz. Biz de sizlere layık olmaya çalışalım. 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu