,
Güncel 21.08.2023 13:15:35 0
Avni Gemicioğu’nda 2. Etap Prestij Cadde Düzenlemeleri Sürüyor

Avni Gemicioğu’nda 2. Etap Prestij Cadde Düzenlemeleri Sürüyor

Avni Gemicioğu’nda 2. Etap Prestij Cadde Düzenlemeleri Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avni Gemicioğlu Caddesi’nde başlattığı 2. Etap prestij cadde düzenlemelerine devam ediyor. Fen İşleri Dairesi, Kent Estetiği Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri caddeyi yenilenen yüzüyle Manisalıların hizmetine sunmak için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, şube müdürleri ve teknik ekipler ile birlikte Avni Gemicioğlu Caddesi 2. Etap prestij cadde düzenlemeleri kapsamında devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmaların yapıldığı Barış Manço Meydanı’ndaki ekiplere kolaylıklar dileyen heyet, iş akışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Avni Gemicioğlu Caddesi 2. Etap prestij cadde düzenlemesi projesi kapsamında üstyapı faaliyetlerimize Ağustos ayı itibariyle başlamıştık. Önemli bir mesafe kaydettik. Program kapsamında hem çalışan ekiplerimizle bir araya geldik, hem de çalışmanın hangi aşamada olduğunu gördük. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla şehre 7/24 yaşayan alanlar kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu