,
Güncel 20.08.2023 18:58:39 0
Atatürk Bulvarında Değişim Başladı

Atatürk Bulvarında Değişim Başladı

Atatürk Bulvarında Değişim Başladı

Şehzadeler ilçesinin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı’nda prestij cadde çalışması başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. Yenilenen altyapısı ve modern üstyapısıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak olan cadde de, incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün altyapı çalışmasını tamamladığı bölgelerde hızla üstyapı çalışmasına başlıyoruz. Çalışmaların biran önce tamamlanması için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor” ifadelerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesinin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı’nı baştan aşağı yeniliyor. Mevcut cadde de bir yandan MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışması yürütülürken bir yandan da Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı çalışması yapılıyor. Son olarak cadde de yapılacak modern aydınlatma çalışmasıyla cadde baştan aşağı yenilenmiş olacak. Ekiplerin özveriyle yürüttüğü çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Sakarya Mahalle Muhtarı Orhan Oktay ile birlikte inceledi.

Son durumu paylaştı

İncelemeler sırasında mahalle muhtarı ve vatandaşlara bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çalışmadaki son durumu paylaştı. Ekiplerin özverili bir şekilde bölgede çalışmaları yürüttüğüne dikkat çeken Öztozlu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde üstyapı çalışmalarımıza başladık. Şuanda İstasyon Kavşağından, Eski Doğum Evinin olduğu güzergahta üstyapı çalışmamız devam ediyor. Bunun yanı sıra Eski Doğum Evi ve Defterdarlık arasında MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tek şeritte altyapı çalışması yürütüyor. Altyapı çalışmasının ardından ivedilikle üstyapı çalışmasına mevcut alanda da başlayacağız” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada