,
Spor 4.09.2023 18:16:05 0
Ak parti duyurdu o sahalarda çalışma başladı

Ak parti duyurdu o sahalarda çalışma başladı

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Kurtuluşspor, Yeniceköy ve Kafkass

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Kurtuluşspor, Yeniceköy ve Kafkasspor antreman sahalarında incelemeler yaptı. Başkan Durmuş, incelemenin ardından yapılacak çalışmaları sosyal medya hesabından duyurdu.

Sanayi Kafkasspor Sahası, Kurtuluşspor Sahası ve Yeniceköy Sahasının eksiklerini tespit eden heyet adına sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş şu ifadeleri kullandı;

“Şehrimizin spor alanlarının geliştirilmesi ve eksiklerinin tamamlanması adına yaptığımız incelemeler sonucunda, Kurtuluşspor Sahasının zemininin yenilenmesi, ilave tribün ve aydınlatma eksiklerinin tamamlanması, Yeniceköy Sahasının zemin yenilenmesi, aydınlatma ve tel örgü işlemlerinin yapılması, Kafkasspor antreman sahasının zemin yenilenmesi ve koşu pistinin düzenlenmesi için çalışmalar başlatılmıştır. Spora ve sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen öncelikle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere saygıdeğer Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a, İl Başkanımız Sn. Davut Gürkan'a, gayretlerinden dolayı kıymetli Milletvekilimiz Sn. Ayhan Salman'a, Belediye Başkanımız Sn.Alper Taban'a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Sn. Süleyman Şahin'e teşekkür ediyorum. Yatırımların yeni başarılara vesile olmasını diliyor tüm takımlara ve Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Amatör spor kulübü yöneticiler özellikle sahalarda eksikliği hissedilen tuvalet ihtiyacının da projelerde yer almasını istediler.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada