,
Güncel 5.07.2023 02:54:59 0
AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİNDE KAYITLAR BAŞLADI

AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİNDE KAYITLAR BAŞLADI

AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİNDE KAYITLAR BAŞLADI

Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşinin kayıtları başladı. 3-6 yaş arası özel gereksinimli çocukların eğitim görebileceği, Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşine giderek başvuru formu doldurması gerekiyor. 

Bilimsel, kaliteli, eşit ve ulaşılabilir eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu savunan Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli çocuklar için Vadişehir’e Eskişehir’in belediyelere ait ilk engelli kreşi olan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni açtı. 3-6 yaş otizm ve zihinsel engelli çocukların tam gün eğitim ve öğretim göreceği engelsiz kreş, mülkiyeti belediyeye ait arazi üzerine yapıldı. Engelsiz kreş çalışmalarında Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Belediyeye destek oldu. 

Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi adı verilen kreşin, açılış töreni geçtiğimiz günlerde törenle yapılmıştı. Aynı zamanda Belediyenin 14’üncü kreşi olan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi için kayıtlar başladı. Engelsiz Kreşe kayıt yaptırmak isteyenler, Vadişehir Mahallesi Tekin Alp Caddesi No: 73/1 adresinde bulunan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne giderek başvuruda bulunabilir. 

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında 0222 240 08 47/138 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir. 
 


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada