,
Güncel 10.08.2023 18:09:21 0
AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

AHMET ARA ENGELSİZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE KREŞİ’NDE EĞİTİM BAŞLADI

Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi’ne açılan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde, eğitimler başladı.

Eskişehir’in belediyelere ait ilk engelli kreşi olan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde, eğitim başladı. Belediyenin 14’üncü kreşi olan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde, 3-6 yaş down sendromlu, otizm ve zihinsel engelli çocuklar eğitim ve öğretim görüyor. Eğitim ve öğretim hizmetinin başladığı Engelsiz Kreşte,çocuklar 3 saatlik grup eğitimlerinden yararlanıyor. Eylül ayında 2023-2024 eğitim ve öğretimyılının başlamasıyla birlikte, Ahmet Ara Engelsiz kreşinde eğitimler yarı zamanlı olarak başlamış olacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde aynı zamanda başvurular da devamediyor. Vadişehir Mahallesi Tekin Alp Caddesi 73/1 adresinde bulunan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların kreşe giderek başvuru formu doldurması gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0222 217 77 12 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

‘HER MAHALLEYE BİR KREŞ’ SÖZÜNÜN SOMUT ÖRNEKLERİNDEN

Odunpazarı Belediyesi tarafından özel gereksinimli çocuklar için hayata geçirilen Ahmet AraEngelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un vizyon projeleri arasında yer alan ‘Her mahalleye bir kreş’ sözünün de somut örneklerinden biri.Engelsiz kreşin çalışmalarında Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara,belediyeye destek olmuş, 20 Mayıs 2022’de temel atma töreni yapılan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin açılışı ise 23 Haziran’da yapılmıştı.


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada