,
Güncel 28.08.2023 13:12:56 0
ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARI İÇİN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARI İÇİN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

 Adaylar, 4 Eylül Pazartesi günü “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Parkur hazırlık kursu ise 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.

 

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de POMEM’e yönelik hazırlık kursları için başvuruları almaya başlıyor. Düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren “http://www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Parkur hazırlık kursları ise 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.

 UZMANLAR EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları büyük ilgi görüyor. Adaylar gruplar hâlinde antrenmanlarda dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor.


Ankara,Ankara Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada