,
Güncel 25.07.2023 17:34:10 0
4 yaşındaki Esmanur

4 yaşındaki Esmanur'un üzerinden kamyonetle geçmişti! Serbest bırakıldı

Çeltikçi ve Cerrah Mahallesi mahallesinin arasındaki tarlada meydana gelen olayda, ailesinin mevsimlik işçi olarak çalıştığı tarlada kamyonetin üstünden geçtiği 4 yaşındaki Esmanur Solmuş hayatını kaybetti. Ölüm haberi alan ailesi

Edinilen bilgilere göre olay Çeltikçi  Cerrah Mahallesindeki tarlalık alanda meydana geldi. Mevsimlik işçi olarak İnegöl'e ailesiyle gelen Esmanur Solmuş iddiya göre ailesi çalıştığı sırada tarlada bir köşede uyudu. Bu sırada tarladaki ürünleri alan kamyonet yatan çocuğu fark edemeyince üzerinden geçti. Kanlar içerisinde kalan Solmuş ailesi tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. Durumu ağır olan küçük çocuk burada tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ŞANLIURFADA TOPRAĞA VERİLDİ.

Hayatını kaybeden Esmanur Solmuş'un cenazesi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Küçük kız memleketi Şanlıurfad a gözyaşları arasında toprağa verildi. Olay sonrası gözaltına alına kamyon sürücü ise ifadesinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Sürücü  adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

2

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

3

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı

4

CHP inegöl ilçe teşkilatıda seçimler sonrası saha indi

5

İnegöl Okyanus koleji İnegöl Şampiyonu oldu

6

Saadet partisi ziyaretlerini sürdürüyor

7

Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı