,
Güncel 3.11.2025 17:06:41 0
2025 Yılı 2. Taksit Vergi Ödemeleri Başladı

2025 Yılı 2. Taksit Vergi Ödemeleri Başladı

İnegöl Belediyesi'nin Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) iş birliğinde bu yıl 7'ncisini düzenlediği 'Aile Okulu' seminerleri devam ediyor.

İnegöl Belediyesi; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. Taksit ödemelerinin başladığını, son ödeme tarihinin 01 Aralık Pazartesi günü olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu.

İnegöl Belediyesi, 2025 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Belediyenin önemli gelir kaynaklarından olan; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 2. taksitlerinin ödeme süresinin 01 Kasım itibariyle başladığı ve 01 Aralık Pazartesi günü sona ereceği belirtilerek mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

İnegöl Belediyesi’nin dijitalleşme ve Akıllı Belediyecilik çalışmaları kapsamında oluşturulan altyapısı sayesinde vatandaşların Belediyeye gelmeden ve işlemlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 güvenli bir şeklide yapabilecekleri de hatırlatıldı. www.inegol.bel.tr üzerinden, E-Belediye uygulamasını kullanarak, e-devlet üzerinden ve bankaların mobil uygulamaları üzerinden vergi ödemeleri gerçekleştirilebilecek.

KASIM AYI SONUNDA TAHSİLAT SERVİSLERİ MESAİLİ ÇALIŞACAK

Öte yandan, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2025 yılı 2. Taksit ödemesinin son günleri olan ve hafta sonuna denk gelen; 29-30 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri de tahsilat noktalarının açık olacağı ve son ödeme günü 01 Aralık Pazartesi günü de yine tahsilat servislerinin 20.00’a kadar açık olacağı duyuruldu. Kasım ayı içerisinde de vergi dönemi süresince İnegöl Belediyesi’nin; merkez binadaki veznesi, Alanyurt Ek Hizmet Binası Tahsilat Noktası, Yeniceköy Ek Hizmet Binası Tahsilat Noktası, Tahtaköprü Ek Hizmet Binası Tahsilat Noktası, Kurşunlu Ek Hizmet Binası Tahsilat Noktası ve Cerrah Ek Hizmet Binası Muhtarlık Odasındaki tahsilat noktasında vergi ödemeleri yapılabilecek.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 21.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
  • Perşembe 20.5 ° / 10.3 ° false
1

Saadet Partisi Çocukların Geleceği İçin Meydanlara İniyor

2

İnegöl'de Aile Okulu'nda 'tesettür ve mahremiyet' semineri

3

2025 Yılı 2. Taksit Vergi Ödemeleri Başladı

4

Balıkesir Sındırgı'da 4,9 büyüklüğünde artçı deprem!

5

İnegöl'de kitap ilgisi

6

Ak Parti'den iktidara gelişinin 3. yıl mesajı

7

İnegöllü Sevilen Köfteci Hayatını Kaybetti!