,
Güncel 15.07.2023 17:14:34 0
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ

Aziz Türk Milleti'nin yeniden dirildiği şanlı 15 Temmuz gecesine ait tüm kareler; tarih sayfalarında ölümü öldürenlerin, bayrağı yere düşürmeyenlerin kahramanlık destanı olarak Zafer Meydanı'nda yerini aldı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİSİ

                Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu resim sergisi açıldı.

FOTOĞRAFLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

               Darbe girişiminin karelerinin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan fotoğraflar, Zafer Meydanı'nda sergileniyor.  Sergi kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de 15 Temmuz konulu eserleri açılan stantlarda sergiledi.

              Sergi açılışına Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı J.Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesilerek serginin açılışı yapılırken, protokol üyeleri daha sonra sergideki fotoğrafları inceledi. 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve darbe girişimine karşı gösterilen kahramanlıkların yer aldığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.

 “AKLI KİRAYA VERMEMEK GEREK”

        Sergi ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek vatan için toprağa düşmüş şehitlerimiz ve 15 Temmuz’un kahramanlarını rahmetle yâd etti. Zeybek Başkan; “Bizim insanımızın en hassas noktası inançlarıdır.  15 Temmuz belki de bu güne kadar sinsi sinsi ilerleyen, Türk insanımızın en zayıf noktasından vurarak sonunda da 15 Temmuz kalkışmasıyla ülkeyi ele geçirme planıydı. Allah kendisinden razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın feraseti ve halkımızın darbelere dur deme inancıyla bu sinsi plan püskürtülmüştür.

     Aklı kiraya vermemek gerek, inancı yaşayacaksak tam katıksız olarak birileri bizim adımıza karar verme yetkisinde değil de kendimizin karar verme yetkisine sahip olmamız gerekiyor. İnşallah bu son olur, dinimizi dejenere eden insanlara fırsat verilmez. Allah 15 Temmuz gibi günleri bu ülkeye yaşatmasın” diye konuştu.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  İmaret Cami’de Mevlid-i Şerif okutuldu, kahramanlarımızı anmak ve aziz şehitlerimizin ruhları için Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza lokum ikram edildi. 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu