,
Güncel 26.10.2022 14:03:47 0
12 yıl sonra baran saçlarını kesti

12 yıl sonra baran saçlarını kesti

İnegöl'de doğduğu günden bu yana saçlarına hiç makas değmeyen Baran Barış 12 yıl sonra saçlarını kestirdi. Oldukça heyecanlı olan Barış saçlarını kestirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Hediye ve Osman Barış çiftinin 4 erkek çocuğundan biri olan Baran’ın saçları bugüne kadar hiç kesilmedi. 12 yaşında olan Baran Barış artık bu saçlarına veda etti. 12 yıl sonra saçlarına makas değen Baran'ın mutluğu görülmeye değerdi. Yeni saç modeliyle hayatına devam edecek olan 6. sınıf öğrenci Baran Barış traş olduktan sonra şunları söyledi. Doğduğumdan bu yana saçlarımı hiç kestirmedim. 12 yıl sonra bu saçlarımı kestirmeye karar verdim ve kestirdim. Çok mutluyum bundan sonra saçlarımı uzatmayı düşünmüyorum dedi.

Baran Barış'ın baba Osman Barış ise şunları söyledi. Baran bu saçları doğduğu hali hiç kestirmedik. Kendisi kestirmeye karar verdi bizlerde getirip saçlarını kestirdik. Kendiside mutlu oldu. Kesilen saçlarını Lösemi derneğine vereceğiz. Buradaki çocuklara perük yapacaklar bir nebzde olsa onların yüzü yüldürebilirsek ne mutlu bizlere. Uzun saçlı halide kısa saçlı halide Baran'a çok yakışıyor. 12 yılık bir serüven böylelikler sona erdi. 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında