,

İhsan Balakuş


BENDE HATA YAPTIM

.


Bir dönem bende İnegöl Devlet Hastanesi ile çok haber yapmıştım. Benim haber yapmam canımın yanması idi.  Zira başkalarının canı yanmasın amacında idim.

Farklı konulara değinmiştim eksik aramak için çaba sarf etmiştim,  gerçi benim yazdığım bazı konular hatalıydı evet sonrasında düzeltilmişti. Basit konular ile  gündem yapmıştık  müze konusu benim için yapılan basit bir haber konusu idi ,ama ne zaman Başhekim Hayrettin beyden dinleyince tarihe altın harf ile yazılacak hizmet olduğuna kanat getirdim.

Şimdi tekrar bakıyorum hastane hedef tahtasına alınmış sizce bu olmalı mı o eksik bu eksik deniliyor, evet eksiklikler vardır olabilir inanıyorum buna hastane yönetimi de inanıyordur. Ben biraz farklı görüş açısı ile bakacağım olaylara malzeme yok  deyip  oturan personel mi  var, yan gelip  yatan idarecimi var, sessiz  sedasız pandemiyi en az  zayiat  ile  çalışıp sıkıntısız atlatan benim  gözümde kocaman  bir  çalışanı ile  üniversite  ve tam bir  özel hastane gibi  idare edilen  kocaman bir  aile var orda temizlik personelinden, güvenlik personelinden, hasta bakıcısına, hemşiresine, doktoruna, müdürüne, idarecisine hepsi orda bizim için  çalışıyorlar kendi evlerine  sahip  çıkar gibi işini seven sahip çıkan hastane çalışanlarının  olduğu kurumumuz var orda şahsi fikrimdir ve benim  gibi düşünen çok insanların olduğunu düşünüyorum  sizlere bir kez daha söylüyorum İYİKİ VARSINIZ….

Varsa eksiklik sizden kaynaklı olmadığını bende iyi biliyorum ve  bu eksikleri gidermek için çalıştığınızı toplantı, toplantı koştuğunuzu kapıları aşındırdığınızı biliyorum şahit  bile oldum.  Hayrettin hocam  sözüm olmasa sana özelde söylediklerini yaptığın çalışmalarını ve sarf ettiğin  mücadelerini yazacağımda biliyorum, emir kulusun hadi  susalım biz yine sen dediğinde yazalım.  Son kez şunu diyerek yazıma son vermek istiyorum eksikleri ile elindeki imkanları ile hastanenin kalitesini  üst seviye çıkarmak için yaktığınız her ışık  için  Allah razı olsun  sizlerden……