,

Hatice Alkan


ARTIK BİZ DE VARIZ…


 

Son zamanlarda dünya da en çok konuşulan ve gündem olan ülke Türkiye. Bu zamana kadar sadece gündem üzerine konuşabilen ülke iken,  gündem yaratan bir  ülke durumuna geldik. Biraz şaşkın biraz heyecanlı biraz da ürkek yaklaşıyoruz bu sonuca. Recep Tayyip Erdoğan artık bu konuda çok da sessiz değil. Sanki bir şeylerin zamanı geldi artık uyanın der gibi bir tutum içinde.

Biz varoluş sürecimizi Cumhurbaşkanımızla başlattık. Artık daha fazla üreten ve kendine güvenen bir toplum olduk. Kendine güvenmeyen bir toplum ilerleyemez  ve kullanılmaya açık ülke olur. Bu zamana kadar da böyle olmuştur maalesef.. Fakat devir değişti . Bu değişime ayak uyduramayanlar korku ve hezeyan içindeler. Dışarda küçük bir gazete bizim aleyhimizde yazı yazsa biz de kıyamet senaryoları hazır vaziyette.

Cumhurbaşkanımız  artık farklı bir misyon da üstleniyor. Yeni dünya düzeni kurmak isteyenlere karşı  dik durma ve yeni bir uyanışın simgesi oluyor.  Son İ.T.T toplantısında yaptığı konuşmasında artık siz de dik durun ve zulme boyun eğmeyin hatta ileri gideyim korkmayın çağrısı yaptı. Kendi ülkeleriniz hakkında başkalarının karar vermesine izin vermeyin çağrısıydı. Toplantının amacı Kudüs olsa da altta yapılmak istenen buydu. İnşallah da bu çağrıya kulak verip artık kendi kaderlerini çizme yolunda adım atmış olurlar. Ayrıca bir vahdet çağrısıdır. Bizleri birleştiren onca unsur varken kim bize karşı gelebilir çağrısı…

Bu arada 17-25 Aralık´ın yıldönümündeyiz. Bizdeki bu varoluş dönüşümünü durdurmak isteyenlerin haince yaptıkları kumpasın yıldönümü. Hala da Reza Sarraf üzerinden acaba bir şeyler yapabilir miyizin derdinler. Fakat bu tuzakları da başlarına geçecektir. Zaten son olaylar da bunu gösteriyor. Kendini kurtarmak için itirafta bulunması gerektiğine dair konuşma tutanağı, Hakan Atilla ya ait olduğunu söylediği fakat Hakan Aydoğan´ın ses kaydının ortaya çıkması artık bu davanın bir kumpastan ibaret olduğunu göstermiştir.

‘´Onlar tuzak kurdu. Allah da onların tuzaklarını boşa çıkardı. Allah tuzak kuranlara karşı düzen kuranın en hayırlısıdır´´ Selam ve dua ile..