,

İrfan Uysal


NATO İLE KONTROL EDİLEBİLİR TÜRKİYE


 

  Son Nato krizinde özür gelse de, konu Türkiye´nin kendi başına hareket etmesinden duyulan rahatsızlık. Türkiye´ye mesaj vermek. Yani;  bir hata ve yanlışlık yok!

 

  Nato, Pentagon´a bağlı 28 ülkenin üye olduğu bir kurumdur. Emir ve planlar Washington´dan gelir. Eğer ABD´den bağımsız karar alırsanız. Hayatınız biter.

 

  2011 yılında Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Libya´ya askeri operasyon başlatmıştı. Şu an Sarkozy´nin ne yaptığını bilen var mı ? Cezası kesildi. Anılarını Yayınlatacak Yayınevi bulamıyor.

 

  Nato şu anda Türkiye´ye, Sarkozy´e baktığı gibi bakıyor. 2014 de Kobani olayları,  2016 daki ülkemizdeki terör olaylarını düşünelim; İstanbul Sultanahmet, Diyarbakır, Ankara, İstanbul Hava alanı başta olmak üzere ardarda 10´larca terör saldırısı olmadı mı?  ve sonrası 15 temmuz..

 

 Türkiye´yi güçsüzleştirip, abluka altına almak istiyorlar. Onlara göre Tütrkiye´nin Katar´da olmaması gerek. Bu nedenle, daha hamleler gelecek.

 

  Katar “terör ülkesi” ilan edilecek, askeri operasyon başlatılacak. Türk askeride o bölgede, bizimle de çatışacaklar. Sonrası YPG  ile devam edecek. Güneydoğuyu Hakkari ve Diyarbakır´dan ayaklandırarak, bölgeyi karıştırmak isteyecekler.  

 

FETÖden, Rıza Zarrab´a oradan da YPG ye uzanan eksende, hepsinin amacı;

 

Kontrol Edilebilir Türkiye.