,
Spor 15.11.2018 14:43:10 0
ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Cumartesi Kurtuluş sahasında oynayacağı Kemerçeşme Kanaryaspor karşılaşmasının zorlu olacağını belirten Kurtuluşspor genel kaptanı Tarık Uysal bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Grupta üst sıraları ilgilendiren karşılaşmanı

Cumartesi günü İnegöl Kurtuluş sahasın da saat:13:00 te oynanacak olan önemli karşılaşma için hazır olduklarını belirten Tarık Uysal “Üst üste aldığımız iyi sonuçlardan sonra, geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda aldığımız galibiyet moral seviyemizi yükseltti. Gurubumuzun zirveye oynayan ve grubun iddialı ekipleri arasında yer alan Kemerçeşme Kanaryaspor´u İnegölde konuk edeceğiz, iki takım içinde kolay bir maç olmayacaktır, zorlu bir ekiple karşı karşıya geleceğiz, biz bu maçın ne kadar zor olacağını biliyoruz ve hafta içinde hazırlıklarımızı ona göre yaptık” dedi.

/resimler/2018-11/15/1443485699369.jpg

Hedef tabi ki galibiyet Karşılaşmaya hazır olduğunu belirten Tarık Uysal hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Konuşmasının devamında “Kendi seyircimiz önünde karşılaşacağız. Bu karşılaşmada tabi ki hedefimiz galibiyet ama bu hiç kolay olmayacak bunun da farkındayız. Bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılırsak, zirve yarışında bir adım daha avantajlı konuma geçeriz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası