,
Güncel 12.03.2019 14:40:46 0
ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

AYRINTILAR>>>

 

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Parti Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları 11 Mart Pazartesi akşamı Şehitler mahallesi halkıyla buluştular.

Buluşmada Hakan Özdemir seçmenlerine seslendi.

 Özdemir konuşmasında; " 15 Yıllık yorgun düşmüş bir belediyeciliğin neticesinde haklarını yiyemeyiz. Gittiğim her mahallede ve köyde yapılmış, burada da gördüm su saati dikmişler bütün köylere, dereceyi dikmişler. Her yerde bu şekilde hizmet vermişler bütün köylere.  Bir de bir hizmet daha var, köyümüz de dahil olmak üzere bütün köylülerin kendi imkanlarıyla yaptığı su hizmetini kendi evlerine çektiği su hatlarını ve alt yapı  giderlerini gelmişler 4 yıl önce bütün evlere itinayla su saatlerini takmışlar. Takmaya da devam ediyorlar. Fakat demişler ki 5 yıl sonra sizleri faturalandıracağız. Gittiğimiz bazı köylerde şunu gördük, 4 yıl öncesinde saat çalışmaya başlamış, bugün sürpriz yapmaya başlamışlar faturalarla"dedi.

Özdemir daha sonra tüm mahalle sakinlerine yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ederek şükranlarını sundu.

/resimler/2019-3/12/1443083671155.jpg

 İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise; " Esasında bir Cumhurbaşkanı seçmiyoruz, Bakanları da parlamentoyu da seçmiyoruz. Peki neyi seçiyoruz? Bursa´ya Büyükşehir Belediye Başkanı seçiyoruz, İnegöl´e de Belediye Başkanı seçiyoruz. Seçim bu ve bu değişimin yapılmasını talep ediyoruz. Biz insanımıza, Şehitler köyüne, İnegöl´e ve Bursa´ya artık siyasi iklimin bir parça değiştirilmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz, paylaşmaya çalışıyoruz "dedi.

Tatlıoğlu;" Mevcut iktidar Sayın Erdoğan ve Ak Parti ile MHP İttifakı bunu başka yerlere çekelim diyorlar, öyle bir gayret içerisindeler. Başka bir hüner kalmayınca iş bunlara kaldı. Efendim neymiş beka sorunuymuş. Şimdi arkadaşlar 20 Yıl Nilüfer´i yöneltmiş bir Mustafa Bozbey var, 20 yıl Belediye Başkanlığı yapmış ve Bursa´da Nilüfer´i cazibe merkezi yapmış. Şimdi Bursa´ya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirse Bursa´ya Yunanlılar Bayrak mı dikecekler? Böyle bir zalimce iddia olur mu? Beka sorunu olur mu? Eğer Alinur Aktaş devam ederse Bursa Paris mi olacak herkes için? Biri 20 yıllık başarılı Belediye Başkanı Bursa´ya Belediye Başkanı yapmak istiyor diğeri de zaten mevcut Belediye Başkanı. Her ikisi de kutsal bizim için, her ikisine de oy verenlerde değerli bizim için" ifadelerinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal;" Bu seçim bambaşka bir seçim. Karşımızda ülkeyi çok açıktan bölmek isteyen, insanları terörist diyerek ayıran, mezhebine göre, kimliğine göre, insanları birbirinden uzaklaştıran bir vahşi iktidarla karşı karşıyayız. Niye bunu söylüyorum? Çünkü ABD´nin bu adama biçtiği bir vizyon var. ABD diyor ki, Orta doğuyu böleceğim, parçalayacağım ve yöneteceğim. İnanan var inanmayan var" dedi.

Sarıbal konuşmasına;"Yeniden bu topraklara güneşi hep beraber getireceğiz" diyerek konuşmasına son verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde