,
Spor 14.02.2019 15:23:52 0
ZİRVEDE KALICI OLMAK İSTİYOR

ZİRVEDE KALICI OLMAK İSTİYOR

Ayrıntılar>>>

 

Bursa Süper Amatör Küme B Grubunun 16. haftasında, Doğugücüspor Kestel Üst Sahada karşılaştığı Kemerçeşme Kanaryaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Doğugücüspor 17.Hafta maçında 16 Şubat cumartesi günü Bursa Bağlarbaşı Sahasında Burgazspor´u ağırlayacak. Karşılaşma saat 15.00´te başlayacak.

 

Doğugücüspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Önder Erdoğan yönetiminde açma germe ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, tam sahada yapılan taktik maçla son buldu. Oynanan taktik maçta futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı.

Burgazspor maçına galibiyet parolası ile hazırlandıklarını belirten Doğugücüspor Teknik Sorumlusu Önder Erdoğan, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta Kemereçeşme Kanaryaspor karşısında iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Çok efor sarf ederek doğru oyunu sahaya yansıttık. Ancak istediğimiz golleri bulamadık. Sahamızda kazanıp deplasmanda oynadığımız karşılaşmalardan da puanlar aldığımız takdirde şampiyonluğun en büyük adayı olmaya devam ederiz. Bunun üzerine bir de saha kapama cezamız var. Her türlü olumsuzluğa karşın biz iyi bir takımız." Dedi.

 

Erdoğan konuşmasının devamında “ Saha kapatma cezamız olduğu için İnegöl de oynamamız gereken maçı Kestel üst saha da oynamak zorunda kaldık. Aslında mesafe bizim için çok önemli değil taraftarımız hiç bir yerde bizi yalnız bırakmadığı gibi bu maçta da kalabalık bir seyircimiz vardı. Fakat saha zemini bizi düşündürüyordu, nite kimde zemin oyunumuzu olumsuz etkiledi. Çünkü biz topa sahip olan pas yapan bir takımız. Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir ilk yarı oldu. Rakibin bir pozisyonu bizimde direkten dönen topumuz vardı. Golsüz biten ilk yarıdan sonra ikinci yarının hemen başında şanssız bir gol yedik. Golden sonra yaptığımız değişiklikle oyunun hâkimiyeti tamamen bize geçti. Rakip kalecinin çok önemli kurtarışları oldu, bir topumuz direkten döndü, bir topumuzu savunma oyuncusu çizgiden çıkardı. Tempomuzu düşürmeden gölü aradık 78. dakika da Aydın´ın attığı golle beraberliği yakaladık. Golden sonrada baskımız devam etti. Fakat kalan sürede galibiyet golünü bulamadık. İki takımda maçtan birer puanla ayrıldı. Önümüzde Burgaz maçı var. Bu maçı mutlaka kazanıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

Şu ana kadar Ligde oynadığı 15 maçtan 9 galibiyet, 4 yenilgi ve 3 beraberlikle ayrılan İnegöl temsilcisi Doğugücüspor, 30 puanla 1. sırada yer alıyor. Burgazspor ise ligde 6 Galibiyet, 4 Maglubiyet, 6 beraberlik aldı, 24 puanla 6 sırada bulunmakta.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor