,
Güncel 27.01.2018 12:59:00 0
YÜCE ALLAH TÜRK ORDUSUNU MUZAFFER KILSIN

YÜCE ALLAH TÜRK ORDUSUNU MUZAFFER KILSIN

Türkiye sınırlarının teröristlerden temizlenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna Türk milleti desteğini verirken, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu üyesi İnegöl Genç İşadamları Derneği de destek açıklaması yap

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu ‘Zeytin Dalı Harekâtının, uluslararası hukuk normları ve ulusların meşru müdafaa hakları çerçevesinde yürütülen bir operasyon olduğu gerçeğini tüm dünya kamuoyunun dikkatine bir kez daha sunmak isteriz.  Türkiye´nin, sınırlarında yaratılmak istenen fiili duruma müdahalesi, tam bağımsız ve güçlü bir ülke olmasının en doğal sonucudur. Bu operasyon, herhangi bir etnik kimliğe ya da başka bir ülkenin toprak bütünlüğüne yönelik olarak değil terörle mücadele amacıyla başlatılmıştır. Türkiye´ye uzanan terör tehdidi tam anlamıyla ortadan kalkıncaya dek sürdürülmesi, ülkemiz adına bir beka meselesidir. Milli mücadelemizin en kısa sürede başarıyla sonuçlanacağına dair en küçük bir şüphemiz bulunmamaktadır. Türk milleti, tarihinin her döneminde olduğu gibi, bugün de bu milli dava etrafında kenetlenmiş, toplumumuzun her kesimi harekâta koşulsuz destek vermiştir. Bu öyle bir bütünleşmedir ki hiçbir provokasyon ve girişim ulusal bütünlüğümüze zarar veremeyecek, Türkiye´nin her alanda büyüyerek güçlenmesi önlenemeyecektir.” Dedi.

YÜCE ALLAH TÜRK ORDUSUNU MUZAFFER KILSIN

Türkiye´nin Genç Enerjisi, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonunun devletinin ve şanlı ordusunun sonuna kadar yanında ve destekçisi olduğunu altını çizen Özdemir, “Bu kutlu dava yolunda şehit düşen yiğitlerimize Yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Cephedeki kahraman askerlerimizin en kısa sürede zafer ve selametle sevdiklerine kavuşmaları temennisiyle Yüce Allah Türk Ordusunu muzaffer kılsın, halkımızın dualarıyla yar ve yardımcıları olsun diyoruz.” İfadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.1 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 13 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Osmaniyespor'dan voleybol atağı

2

Ortakçı Orhaniyespor Voleybol’da Şükrü Gümüş dönemi

3

İnegöl'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı 1 yaralı

4

İnegöl Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

5

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

6

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

7

Tır sürücü hayatını kaybetti