,
Güncel 17.10.2018 13:37:54 0
YOĞUN ÇABA HARCAMAKTAYIZ

YOĞUN ÇABA HARCAMAKTAYIZ

İnegöl Mobilyacılar Odası İNTERMOB Fuarına gezi düzenledi.

 

Oda Başkanı Özcan AYHAN Gezi ile ilgili yaptığı açıklamasında;

13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen İNTERMOB 2018 21.Uluslararası Mobilya an Sanayi,Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı sektörün öncü firmalarını bir araya getirdi.

Oda olarak her yıl düzenli olarak Üyelerimizin gelişmesine ve gelişen teknolojiyi yakından takip etmeleri adına önemli bulduğumuz gezimizi bu yıl 15 Ekim pazartesi günü gerçekleştirdik.

Gezimize 1 Otobüs Esnafımız katılırken, 1 Otobüs´te HACI SEVİM YILDIZ Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilerimiz katıldı.

İnegöl Mobilya Sanayisini yakından ilgilendiren fuar için gezi düzenlemekteki amacımız, Mobilyacı Esnaflarımızın gelişen teknolojiyi yerinde görmeleri ve yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmalarına aracılık yapmaktır.

Gezimiz esnasında İlçemizin sektöründe söz sahibi olan firmalarını TÜYAP Fuarında katılımcı olarak görmek ve kendi imalatları olan ürünlerini Yurt İçi ve Yurt Dışı ziyaretçilerinin beğenisine sunarak yeni pazarlara ulaşmalarının yanı sıra İlçemiz ve Ülkemiz adına ekonomik katkıda bulunmaları ve İlçemizi başarı ile temsil etmeleri ayrı gururumuz olmuştur.

Oda Yönetim Kurulu olarak Esnaflarımızın ticari hayatlarında gelişim adına katkıda bulunacak her projeyi yakından takip etmek ve esnaflarımız ile paylaşmak için yoğun çaba harcamaktayız.

Ayrıca ; Bu sene düzenlediğimiz gezimize katılan geleceğimizin Ustaları olacak olan ve bu doğrultuda Eğitim ve Öğrenim gören TEMATİK Lisesi öğrencileri Katılımcı firmalarımız ile görüşmeler yaparak üretilen Makineleri inceleme ve tanıma imkanı buldular.

Öğrencilerimiz bu geziden çok şey öğrenme imkanı buldu.

Geziye katılan esnaflarımız ve öğrencilerimiz sektörümüzle ilgili çok önemli olan bu fuarda ihtiyaçlarını bulduklarını düşünüyorum.

Bu vesile ile araç desteğini sağlayan TÜYAP Fuar şirketine esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum.Dedi.

/resimler/2018-10/17/1345046767513.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor