,
Güncel 10.12.2019 11:16:00 0
YENİ OFİSİNİ AÇTI

YENİ OFİSİNİ AÇTI

Ayrıntılar>>>

İnegöl’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak hizmet veren Hanife Acar Atlas,  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir’lik ofisi açarak İnegöl halkının hizmetine sundu.

 

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi Halit Tufan Sokak No.40 Kat 1’de hizmet verecek olan Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir Hanife Acar Atlas’ın ofis açılış törenine İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kara, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, STK Başkanları ile yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hanife Acar Atlas yaptığı konuşmasında, “Sözlerime, Maddi ve Manevi her daim destekçim olan çok kıymetli Babam Yusuf Acar’ı Rahmetle, minnetle ve şükran’la anarak başlamak istiyorum. Devlet ve İşletmeler arasında bir köprü görevi yaparak İşletmelerin finansal raporlarını oluşturan ve bu anlamda kamuya ciddi faydalar sağlayan Mali Müşavirlik mesleğini en iyi bir şekilde icra etmek için var gücümle çalışacağım. Muhasebe, vergi, SGK veya diğer kurumların mevzuatlarıyla ilgili muhasebe ve müşavirlik hizmetleri, Yatırım teşvikleri ve muhasebeyle ilgili tüm alanlarla birlikte KOSGEB, gibi konularda da hizmet vereceğiz.” dedi.

Açılış töreninin geniş katılımla gerçekleşmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek açıklamasını sürdüren Atlas, “Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Bizzat açılış törenimizde yanımızda olanlar gibi çeşitli nedenlerle yanımızda olamayan ancak mesajlarıyla tebriklerini ileten dostlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”