,
Spor 11.10.2018 17:28:42 0
YENİ SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

YENİ SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Doğanspor, 1.Amatör Lig´in ilk haftasında Cumartesi günü iç sahada yapacağı Gemlik Vefaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Melik Özmen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

Doğanspor yönetim kurulu üyesi İsmail Ünsal hafta sonu başlayacak olan 1.Amatör küme maçları öncesinde açıklamalarda bulundu “Kemik kadromuzu koruyup, 1. Amatör ve Süper Amatörden yeni arkadaşlar transfer ettik. Geçtiğimiz sezon düştüğümüz süper amatör lige, bu sene yeniden yükseleceğimize inanıyorum. Transferlermizi de bu doğrultuda gerçekleştirdik. İlk hafta Gemlik Vefaspor ile oynayacağız. Taraftarlarımıza iyi bir maç izleteceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor" diye konuştu.

Bu sene Süper amatör lig hedefi koyduklarını ifade eden Uysal, hedeflerinin Doğanspor´u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek, "İlk hafta İnşallah 3 puan alarak, kendi evimizde oynayacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnegöllü futbolseverlere bu yıl iyi maçlar seyrettireceğiz. Cumartesi günü iç sahadi ilk maçımıza Doğanspor taraftarlarını ve İnegöllü futbol severleri bizleri desteklemeleri için bekliyoruz." dedi.

Doğanspor 1.Amatör Lig´in ilk haftasında cumartesi saat:16:00 da İnegöl sanayi sahasında, Gemlik Vefaspor ile karşılaşak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

2

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında

3

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

4

İnegöl'de köy turnuvasıyla ilgili kaymakamlıktan açıklama geldi

5

Çitli Köyler Arası Futbol Turnuvası için izin alındı mı?

6

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

7

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti