,
Güncel 15.03.2019 10:00:10 0
YENİ OTOPARK HİZMETE GİRDİ

YENİ OTOPARK HİZMETE GİRDİ

AYRINTILAR>>>

İnegöl Belediyesi tarafından Osmaniye Mahallesi Çağlar ve Çağdaş Sokakların kesiştiği noktada 2 etap şeklinde hayata geçirilen 32 araçlık otopark hizmete girdi.

Şehri geleceğe taşıyacak ve modern İnegöl´ü oluşturacak projeleri bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, mahallelerde parklanma sorunu ve trafik sıkışıklığının giderilmesi için uyguladığı mahalle otoparklarına bir yenisini daha ekledi. Osmaniye Mahallesi´nde Çağlar ve Çağdaş Sokakların kesiştiği noktada iki etap şeklinde uygulanan otoparkın yapımı tamamlanarak hizmete girdi.

HİZMET 7/24 DEVAM EDİYOR
Otoparkın tamamlanmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, bugün alanda incelemelerde bulunarak konuya ilişkin açıklama yaptı. Osmaniye Mahallesi muhtarı Şaban Ergani ile İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü sorulularının da hazır bulunduğu incelemede açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi her alanda yoğun bir şekilde 24 saat esaslı hizmetini devam ettiriyor. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda tretuvar uygulaması, asfalt kaplama, asfalt yama, çocuk parkları, otoparklar, çocuk oyun alanı, fitness aletleri, yeşil alanlar, koruluklar gibi her alanda şuanda ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. İnşallah bundan sonra da devam edecek” dedi.

32 ARAÇLIK OTOPARK VE YEŞİL ALAN UYGULANDI
Bugün Osmaniye Mahallesinde yapımı tamamlanan otoparkın son durumunu incelemek ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletmek için geldiklerini kaydeden Kansu, “Buradaki mahalle sakinlerimizin ve özellikle muhtarımız Şaban abinin Belediye Başkanımızdan talepleri üzerine burada bir otopark uygulaması yaptık. Burası yaklaşık 890 m2´lik bir alan. Alanın 480 m2´lik kısmında 32 araçlık otopark uyguladık. Hem Çağdaş Sokak hem Çağlar Sokağın birleştiği alanda iki etaplı iki alanda otopark uygulaması yaptık. Buradaki ağaçları, aydınlatma direklerini düzelttik ve yeni ağaçlar diktik. Güzel, nezih bir ortam oldu. İnşallah burayı güzel bir şekilde sağlıklı bir şekilde hemşerilerimiz kullanır” diye konuştu.

YENİ OTOPARKLAR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Adil Kansu, bugüne kadar İnegöl Belediyesi olarak 157 noktada 4942 araçlık otopark uyguladıklarını da dile getirerek şöyle devam etti: “ Bu ciddi bir rakam ama yeterli mi değil. Bundan sonrada biz belediye olarak inşallah mahalle aralarında böyle trafiğin çok yoğun olduğu alanlarda bu tür lokal otoparklar oluşturmaya devam edeceğiz. Projelendirdiğimizde şuanda yer teslimi yaptığımız yerler var. Uygulamaya başlanacak noktalar da var. Bazı bölgelerde de şuanda planlamalar yapılıyor. İnşallah vatandaşlarımızın, mahalle sakinlerimizin rahat edebileceği, araçlarını güvenli bir yere bırakabileceği bu tür otoparkları çoğaltmamız, arttırmamız lazım. İnşallah buna devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Osmaniye Mahalle Muhtarı Şaban Ergani ise “Belediyemize teşekkür ediyorum. Çağlar Sokak şimdi tam Çağlar Sokak oldu. Yeşillik, çimenlik var. Yapanlardan Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsek mahalle sakini olarak yeridir” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu