,
Güncel 31.01.2018 12:07:23 0
YENİ FUAR ALANINA İHTİYAÇ VAR

YENİ FUAR ALANINA İHTİYAÇ VAR

Bu yıl 14´üncüsü düzenlen İstanbul Mobilya Fuarı´nı değerlendiren İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarın olumlu geçtiği söyledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “14´üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı artık bitti. Yine bu sene her sene olduğu gibi çok ciddi bir şekilde İnegöl firmalarının yoğunluğunu hissettik. Toplamda 480 firmanın katıldığı İstanbul Mobilya Fuarında 212 firma ile İnegöl temsil edildi. Bir kez daha görüldü ki, İnegöl mobilyası gerçek anlamda hem Türkiye mobilyasına, hem de İstanbul Mobilya Fuarına ciddi bir şekilde hem tasarım anlamında, hem müşteri anlamında, ürünlerinin de ticari ve ekonomik olması pazar anlamında da çok önemli bir katkı sağladı. Şunu ifade etmek istiyorum ki, İnegöl mobilyasının olmadığı bir program veya fuar çok bir şey ifade etmeyecektir. Bundan sonrada her programda, her fuarda İnegöl firmalarımız hızını arttırarak kalitesini ortaya koyarak katkı sağlayacaktır. Katılan 212 firmamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde fuarın olumlu geçtiği kanaatine varıyoruz. Gerek iç gerek dış piyasa anlamında ciddi bağlantılar,ikili iş görüşmeleri sağlandı. İnşallah firmalarımız burada yapmış oldukları bağlantıları, önümüzde ki günlerde ciddi bir takip yaparak sipariş ve sevkiyata dönüştürürler diye ümit ediyoruz.İstanbul mobilya fuarında İnegöl mobilyası renk katmıştır. İnegöl firmaları yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğradı” dedi.

 

YENİ FUAR ALANINA İHTİYAÇ VAR

Yeni fuar alanı ile ilgilide konuşan Uğurdağ, “Şu da göstermiştir ki, İnegöl´de yeni fuar alanına hızlı bir şekilde ihtiyaç vardır. Kendi şehrimizde yeni fuar alanını tamamlayarak fuarımızı dünya çapında İnegöl´de yapma gerçekliği de ortaya çıkmıştır.  Tüm İnegöl olarak, yeni fuar alanımızı da en kısa zaman bitirme hedefindeyiz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı